Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szórakozás - Közösségi oldalak képes leírás - Szórakozás.tlap.hu
részletek »

Szórakozás - Közösségi oldalak - Szórakozás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szorakozas.tlap.hu » Szórakozás - Közösségi oldalak
Keresés
Találatok száma - 6 db
Facebook

Facebook

A Facebook amerikai alapítású ismeretségi hálózat, amely 2004. február 4-én kezdte működését. A rendszerbe meghívás nélküli, egyszerű regisztrálással lehet bekerülni (szemben a meghívásos magyar iWiW-vel). A felhasználók városok, munkahelyek, felsőoktatási intézmények vagy régiók (például Magyarország) által szervezett közösségekhez csatlakozhatnak, és érhetnek el bennük másokat (a saját hálózaton belül a mások adatlapja részleteiben is látható, míg más közösséghez tartozó felhasználó adatlapja nem). Mark Zuckerberg akkor alapította a Facebookot, amikor még a Harvard Egyetemre járt. Kezdetben csak a Harvard hallgatói számára volt elérhető az oldal felhasználása, majd később más egyetemekre is kiterjesztették. Azután minden egyetemista, majd minden 13 évesnél idősebb gimnazista is regisztrálhatott a Facebookon. Peter Thiel volt az első, aki támogatta a céget, mintegy félmillió dollárral. Az oldalon lehet üzeneteket felírni az üzenőfalra, lehet fotókat feltölteni és megosztani. Jelenleg (2009. 01. 08) több mint 150 millió regisztrált felhasználóval rendelkezik. (A Hi5 58, az Orkut pedig 46 millió körüli havi látogatószámmal bír.) A szájt jelenleg 170 országban, 37 különböző nyelven érhető el, és nemrég készült el a magyar változata is, amelynek fordítását a felhasználók készítették. Az oldal néhány országban ellenállásba ütközött. Szíriában és Iránban blokkolták használatát.

Faceup1 - Global Beauty Competitions Network

Faceup1 - Global Beauty Competitions Network

A Faceup1 sminkverseny az első olyan lehetőség számodra, ahol korlátozás nélkül megmutathatod az egész világnak hogy mit tudsz! Itt az ideje, hogy fogd az ecseted és hagyd, hogy elragadjon fantáziád! A faceup1 sminkverseny egyedülálló kezdeményezés a világ sminkeseinek, hogy megismerjék egymást, és lehetőséget kapjanak a nemzetközi bemutatkozásra.

IWIW

IWIW

A közösségbe új tag akkor léphet be, ha a korábban belépettek közül valaki az iWiW rendszeréből meghívólevelet küld neki, és ő regisztrálja magát. Regisztrációkor a nevét és e-mail címét tárolja el a rendszer, de további adatokat is meg lehet adni, mint például születési dátum, foglalkozás vagy az általános-, közép-, főiskola, egyetem, ahova járt. A rendszer rugalmasságát jelzi az, hogy a regisztrációkor megadott (meghívott) e-mail cím később akár módosítható is. Az új tag listázhatja a többiek nevét és még pár adatot, amelyek alapján megbizonyosodhat, hogy valóban az ismerőse-e az, akinek a nevét látja. Ha az ismeretséget az ismerős visszaigazolja, akkor már látják egymás adataiból az e-mail címet és a születésnapot is, továbbá az ismerős ismerőseinek felsorolását, akik között nagy valószínűséggel újabb ismerősöket - volt osztálytársakat, régi cimborákat - fedez fel. Ismeretlenek adatlapján látható az ún. legrövidebb út is, amellyel meg lehet nézni, hány emberen keresztül kapcsolható össze a két ember. A megváltozott iWiW rendszerben már visszaigazolás nélkül is láthatók az ismerős ismerősei, és az is, hogy mikor lépett be utoljára. Az iWiW születésnapjait nagyszabású összejövetellel ünneplik a tagok.

My Face

My Face

My Face- Csajok,Pasik,Közösség - A myf ace honlapon közösségi háló építésére alkalmas közösségi honlap üzemel, amelynek során a honlapon regisztrálók (felhasználók) adatait kezeli. Az adatok kezelésével összefüggésben ezúton tájékoztatja a honlapon regisztrálni kívánó vagy már regisztrált látogatóit a honlap általa kezelt személyes adatokról, a személyes adatok kezelése körében követett elveiről és gyakorlatáról, a személyes adatok védelme érdekében tett szervezési és technikai intézkedéseiről, valamint az érintettek jogai gyakorlásának módjáról és lehetőségeiről. A myface a rögzített személyes adatokat bizalmasan, az adatvédelmi jogszabályokkal és nemzetközi ajánlásokkal összhangban, a jelen nyilatkozatnak megfelelően kezeli.

MySpace

MySpace

A MySpace egy népszerű, társadalmi hálózatot építő interaktív honlap, személyes profil, blog, csoport, fotó, zene és videó. A szerkesztősége az Egyesült Államokban, Kalifornia államban található. Egy profioldal. Az oldalra zenészek is készíthetnek profilokat, így a MySpace rendszer ingyenes használatával mentesülhetnek blogkészítéstől, galéria rendszerek kialakításától. Zenei hanganyagok feltöltése MP3 formátumban a MySpaceMusic felhasználóinak is elérhető. A MySpace szolgáltatást 2003 augusztusban alapították.

Szórakozz.hu

Szórakozz.hu

Szórakozz.hu új közösségi oldal a szórakozni vágyóknak,legyél te is közösségi oldalunk tagja .Ha már regisztráltál közösségünkbe, 11 legnagyabb videó tár legjobb videói, és videó feltöltési lehetőség vár rád, amit megoszthatsz barátaiddal is. Használhatod oldalunk társkereső és ismerős kereső rendszerét, chatjét. Létre hozhatsz online közösségeket is, ahová meghívhatod barátaidat . Emellett apró hirdetési lehetőség, játékok, legújabb szórakozási lehetőségek is várnak közösségünk tagjaira.

Tuti menü