Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szórakozás - Mozi képes leírás - Szórakozás.tlap.hu
részletek »

Szórakozás - Mozi - Szórakozás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szorakozas.tlap.hu » Szórakozás - Mozi
Keresés
Találatok száma - 7 db
Cinema City

Cinema City

Tájékoztatás személyes adatok kezeléséről, a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény alapján. Tisztelt Mozilátogató! Ezúton tájékoztatni kívánjuk arról, hogy amennyiben a mozijegy vásárlása során diákkedvezményt kíván igénybe venni, úgy egyben hozzájárulását adja ahhoz, hogy elektronikus rendszerünkkel leolvassuk a diákigazolványa sorszámát. Ennek célja az, hogy az adott ugyanazon diákigazolvánnyal egy órán belül újabb kedvezményt nem tud igénybe venni. Az elektronikus leolvasás során a rendszer rögzíti a diákigazolványa sorszámát, mely számot - és kizárólag ezt a számot - a rendszer egy órán keresztül memorizálja, mellyel lényegében megakadályozza azt, hogy az azonos sorszámú diákigazolvánnyal egy órán belül újabb kedvezményt tudjon igénybe venni. Az egy óra elteltével a rendszer automatikusan törli a diákigazolvány számát, így az a rendszerből kikerül, annak visszakeresésére már nem lesz lehetőség. Figyelemmel arra, hogy a fenti eljárás a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény 2. §-ának 9. pontja értelmében adatkezelésnek minősül, ezért szükséges, hogy Ön, mint a diákigazolvány tulajdonosa az annak alapján igénybe vehető kedvezmény érdekében hozzájárulását adja a diákigazolvány sorszámának rögzítéséhez a fentiek szerint.

Corvin Budapest Filmpalota

Corvin Budapest Filmpalota

Az 1996-ban eredeti szépségében újjáépült mozi az egyetlen multiplex Budapesten, amely önálló épületben működik. Az impozáns (szecessziós - bauhaus stílusú) közel ötszáz főt befogadó nagyterem Budapest egyik legszebb díszterme. A nézőtér egészében megőrizte egy színházterem hangulatát. A patinás mozi ugyanakkor rendelkezik a legkorszerűbb vetítési- és hangtechnikákkal egyaránt. Vetítési technikák: Dolby 3D Digital Cinema, Dolby Digital Cinema (2K), projektor minden teremben. Hangtechnika: Dolby Digital, DTS, Dolby EX. A tágas kétszintes előcsarnok lehetővé teszi akár 1000 fős állófogadások lebonyolítását is. A legtöbb hazai filmsiker díszbemutatójának helyszíne kiválóan alkalmas szakmai konferenciák, céges rendezvények, fogadások lebonyolítására is. Tapasztalt szakmai csapat és színvonalas catering szolgáltatás teszi lehetővé a rendezvények sikeres lebonyolítását. A helyszín alkalmas rendezvények, sajtótájékoztatók, szakmai konferenciák, prezentációk, termékbemutatók lebonyolítására, a szükséges teljes technikai háttér biztosításával, catering-lehetőséggel, személyre szabott ajánlatokkal. Legnagyobb vászon mérete 140 m2, 6 terem, 1400 szék, légkondicionált termek és előcsarnok, díszterem színpaddal. Kiegészítő szolgáltatás: nemzetközi rendezvények esetén tolmácsolásra alkalmas termek.

Mozifilmek leírásai

Mozifilmek leírásai

Ha valami jó filmet akarsz megnézni érdemes előtte rákeresni az interneten, hogy az a film miről is szól. Képeket megnézni belőle, hozzászólásokat, a filmben szereplő színészek listáját megnézni. Néha egy rosszul csengő film is lehet jó, ha jó a filmben szereplő színészek teljesítménye. Ezen a a filmes oldalon mindent megtalálsz.

Online film magazin! - Mozi-Filmek.Hu

Online film magazin! - Mozi-Filmek.Hu

A mozifilmek kedvelőinek készült weboldalunk a legjobb szórakozási lehetőség, ha élsz-halsz a legújabb filmekért. A Mozi-Filmek.Hu weboldalunkon megtalálod naprakészen a legújabb filmek híreit, forgatási és Sztárpletykákat. A hírek mellett a filmelőzetes szekciónk is frissül napi szinten, ahol megnézheted a legújabb mozifilmek előzeteseit, TV szpotokat és film klipeket. Az Online film magazinunk legfontosabb eleme a film adatbázis ahol megtalálhatod a legújabb mozifilmek adatlapjait, friss információkkal, érdekességekkel és sok videóval és képpel! ? Böngész weboldalunk híreit és légy naprakész a mozifilmek világában!

Palace Cinemas

Palace Cinemas

A Palace Cinemas a legnagyobb Moziüzemelteto cég Magyarországon, Szlovákiában és Csehországban. Több-termes mozikat üzemeltetünk és egyéb, ehhez kapcsolódó szolgáltatásokat nyújtunk. Piacvezetok vagyunk minden városban, ahol jelen vagyunk: Budapesten, Prágában, Brnoban és Pozsonyban. Arra törekszünk, hogy vendégeinknek nyújtott szolgáltatásainkra folyamatos hangsúlyt fektessünk és fejlesszünk. Legfobb célunk, hogy vendégeink igényeit kielégítsük, hogy így újra és újra visszatérjenek hozzánk.

Sci-fi filmek

Sci-fi filmek

Ha igazi megszállottja vagy a sci-fi filmeknek, vagy érdekel, hogy ebben a műfajban milyen filmeket mutattak nemrégiben Magyarországon, akkor látogass el oldalunkra, ahol a tudományos-fantasztikus szféra vagy sci-fi ismert és nem annyira ismert filmjeit igyekszünk felsorolni a-tól z-ig. Nagy részüket az űr, jövő iránt rajongók már biztosan látták, de reméljük, hogy azért akad egy-két olyan gyöngyszem vagy elfelejtett alkotás, amivel sikerül tartalmas szórakozást szereznünk. A nemrégiben Magyarországon bemutatásra kerülő filmekről is találhattok egy kis ízelítőt.

Uránia Nemzeti Filmszinház

Uránia Nemzeti Filmszinház

Egyes források szerint Apollóntól született gyermekei Hümenaiosz a házasságkötés istene, és Linos, a dalnok, akit apja egy versengés közben véletlenül vagy féltékenységből megölt. Nevéből maradt ránk a görög aelinos jajszó. Hümenaiosz is fiatalon meghalt, saját esküvőjén érte utol a halál. Erre utal Pindarosz egy töredéke: a három halhatatlan múzsa siratja halandó fiait, az egyik Linost, az énekest, fájdalmas jajszóval, a másik Hymenaiost, akit alighogy nászágyához ért, elragadott a sors istennője, a Moira, a harmadik Ialemost, akinek erejét fiatalon sorvasztotta el a betegség... [1] (A görög mitológiában két Linos alakot találunk, a másik Kalliopé és Apollón fia). Uránia volt a neve az egyik nimfának is, aki Ókeanosz és Thetisz lánya volt. Európa-szerte, így Budapesten, Bécsben, Berlinben, Zürichben, Antwerpenben, obszervatóriumok, csillagvizsgálók viselik Uránia nevét. A svédországi Hven szigeten állt Tycho Brahe Uraniborg nevű kastély-obszervatóriuma.

Tuti menü