Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szórakozás - Múzeum képes leírás - Szórakozás.tlap.hu
részletek »

Szórakozás - Múzeum - Szórakozás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szorakozas.tlap.hu » Szórakozás - Múzeum
Keresés
Találatok száma - 4 db
Artportal

Artportal

Artportal Kortárs magyar és nemzetközi képzőművészeti iparművészeti lexikon képgyűjtemény hírportál az összes magyarországi kiállítás könyv múzeum galéria intézmény művésztelep adatával The Portal of Modern Art friss képzőművészeti hírek International Arts News Archive 2003-2005 kiállítások külföldön kiállításkritikák Magyarországon Exhibitions in Hungary képzőművészet iparművészet vernisszázsok naponta frissülő kiállításlisták.

Budapesti Múzeumok

Budapesti Múzeumok

Budapesti Múzeumok Listája ? részletes információk budapesti múzeumokról: múzeumok bemutatása, tárlatok, elérhetőség... BUDAPEST.COM - Érdekli Budapest gazdag múzeumválasztéka? Tudta-e Ön, hogy a Szépművészeti Múzeum spanyol gyűjteménye a második legnagyobb ilyen kollekció Spanyolország határain kívül? És azt, hogy a Szoborpark gigantikus kommunista emlékműveihez hasonló kiállítás nincs még egy Európában? Járja be az Önnek tetsző budapesti múzeumokat alábbi összeállításunk segítségével!

Múzeumok

Múzeumok

A foglalkozáson először őskori, majd későbbi korok vadászó szerszámaival és fegyvereivel ismerkedünk. Beszélgetünk a vadászatról, a vadgazdálkodásról, az erdők védelméről és szeretetéről. Megismerjük a két kipusztult hazai nagyvadunkat, a bölényt és a medvét is.

Múzeumok

Múzeumok

A Magyar Múzeumok Honlapja az első olyan tematikus portál, mely Magyarország összes múzeumát tartalmazza. Segítségével tájékozódhat a kulturális élet eseményiről is. A honlapon több száz múzeum, kiállítás, link és számos hasznos információval várja Önt. Ez egy lista, mely tartalmazza a múzeumok adatait, melyek hasznosak lehetnek a szabad közlekedésükben gátolt embertársaink számára. Adatbázisunk információt tartalmaz kifejezetten mozgáskorlátozottak részére is. Az adatok - melyek frissítéséről folyamatosan gondoskodunk - hiteles forrásból származnak, maguk a múzeumok bocsátották a rendelkezésünkre. Mégis ajánlatosnak tartjuk, hogy mielőtt útnak indulnánk, kérjünk megerősítést az adott múzeumtól telefon vagy e-mail útján, hogy semmiképpen se érhessen meglepetés bennünket.

Tuti menü