Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szórakozás - Színház képes leírás - Szórakozás.tlap.hu
részletek »

Szórakozás - Színház - Szórakozás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szorakozas.tlap.hu » Szórakozás - Színház
Keresés
Találatok száma - 8 db
Est/szinház

Est/szinház

Országos kulturális programmagazin - www.est.hu. Budapesti változata, a Pesti Est, 128 oldalon, heti 130 000 példányban jelenik meg hetente (csütörtökönként) 1320 terjesztési helyen. Vidéki változatai Magyarország 19 nagyvárosában jelennek meg (Győri Est, Miskolci Est, Pécsi Est stb.) kéthetente, és az adott régió kulturális eseményeit mutatják be, összesen 194 000-es példányszámban. A Pesti Est Junior a fiataloknak szól, a Pesti Est Súgó a színház világában igazít el, a DVD Est Extra a DVD-újdonságokról tájékoztat, és számos eseményre további különkiadások is megjelennek.

Fémdetektor

Fémdetektor

Az utóbbi időben egyre többet hallunk a fémdetektorozásról és a fémkeresőzésről. Elég nehéz találni megfelelő típusú és árú fémdetektort. Oldalunk ebben próbál segíteni, összegyűjtöttük szinte az összes fémdetektor forgalmazót és gyártót, hogy minél egyszerűbb és átláthatóbb legyen mindenkinek a vásárlás Fémdetektorral kapcsolatos számos fórumot és cikket is összegyűjtöttünk, itt a leggyakrabban előforduló kérdésekre, problémákra találhatják meg a látogatók a választ. Minden fémkereső kezdőlapja!

Kabóca Bábszínház - Veszprém

Kabóca Bábszínház - Veszprém

A veszprémi Kabóca Bábszínház repertoárjában megtalálhatóak klasszikus és modern, magyar és külföldi irodalmi anyagok feldolgozása, valamint zenés produkciók is. Előadásainkkal a kisbabákat, óvodásokat, iskolásokat, kamaszokat, felnőtteket egyaránt meg szeretnénk érinteni. Várunk benneteket szeretettel veszprémi székhelyünkön, a Hangvillában vagy különböző fesztiválokon, kulturális rendezvényeken.

Műsoriroda - Ígényes szórakoztatás

Műsoriroda - Ígényes szórakoztatás

A Stand Up Futár Műsoriroda számtalan, országos hírnévvel rendelkező előadóval áll kapcsolatban, akik a színpadról, a Rádiókabaré műsorából vagy a televízióból is ismertek. A műsorszervezés során figyelembe vesszük ügyfeleink igényeit, céges rendezvényekre akár a vállalat tevékenységéhez igazított produkció is rendelhető. Ha szeretné, hogy rendezvénye jó hangulatban teljen, egy humorista, parodista vagy stand up komikus felkérése a legjobb ötlet. Kérje személyre szabott, egyedi ajánlatunkat!

Színház portál

Színház portál

Színházműsor, fórum, előadásképek, színházi ajánlók, színházi előadások felvételei, hírlevél, jegyvásárlás - A színház, az előadóművészetek azon ága, amelynek keretében közönség előtt színjáték útján, beszéddel, mozdulatokkal, zenével, tánccal, hanghatásokkal és látványelemekkel történeteket mutatnak be - gyakran más művészetek eszközeit is felhasználva. A színház szó jelöli azt az épületet, vagy helyet is, ahol színjátékokat adnak elő.

Színház- és táncművészet online portál

Színház- és táncművészet online portál

Érdekes írások, kritikák, fesztiváltudósítások, beszélgetések: a budapesti és a vidéki színházak, bábszínházak, gyerek- és ifjúsági színházak, táncszínházak előadásairól, magyar és külföldi táncegyüttesekről, valamint produkcióikról, illetve a kortárs magyar drámáról. Mindez egy helyen, az Ellenfény színház- és táncművészeti online portálon! Az Ellenfény nyomtatott folyóirat havonta új számmal jelenik meg a színházi szezonban. Online portálunk naponta frissül, és új tartalommal jelentkezik a színház és a tánc világa iránt érdeklődő közönség legnagyobb örömére. Olvassa írásainkat, és térjen vissza hozzánk rendszeresen, hogy naprakész maradhasson a hazai színházvilág eseményeit illetően!

Színházi programok

Színházi programok

Színházműsor és színmű adatbázis. Az oldal célja, hogy segítséget nyújtson a kikapcsolódás megtervezéséhez és ennek megfelelően igyekszik a lehető legteljesebb formában bemutatni a programlehetőségeket. A választást és a véleményalkotást az alapinformációkon túl képgalériák, videók, térképek és cikkek is segítik. Az oldalak tartalmi minőségének garanciája, hogy a PORT.hu a kulturális programinformációk egyik legnagyobb beszállítója. Kiemelt tartalmi egységek: TV több mint 180 televízió csatorna részletes műsora. Mozi részletes országos moziműsor és a legnagyobb magyar nyelven hozzáférhető filmadatbázis (80.000 film). Színház részletes országos színházműsor a rendezések archívumával. Fesztivál zenei, színházi, filmes, hagyományőrző és gasztronómiai fesztiválok, gyerekprogramok országszerte. Zene országos zenei programajánlat kategóriákra bontva. Kiállítás múzeumok, galériák, kiállítóhelyek programja országos szinten. Gyerek gyerekprogramok (mozi, színház, fesztivál, kiállítás, koncert, sport, egyéb programok) országszerte. Sport országos él- és szabadidősport adatbázis. Rádió 12 rádió adó részletes programja. Étterem több mint 6.500 vendéglátóhely kategorizált adatbázisa. Programajánló napi ajánlatok tv, mozi, színház, kiállítás, fesztivál, sport, koncert és egyéb programokból.

Theater

Theater

Színházi fotók, portrék, írások. Szereti a színházat? Kíváncsi a legújabb hírekre, képes beszámolókra? Iratkozzon fel RSS csatornáinkra, és máris böngészőjében vagy levelezőprogramjában értesülhet, ha új információ kerül fel portálunkra. Az RSS a weboldalon megtalálható friss információk rövid leírása, linkkel a teljes cikkre, ahová a csatornára feliratkozott olvasó egy kattintással eljuthat. Ma már legtöbb böngésző (Firefox, Opera, Internet Explorer 7) és levelezőprogram (Pl. Mozilla Thunderbird) támogatja az RSS csatornákra történő feliratkozást, de saját weboldalt is létrehozhat az Ön kedvenc csatornáiból egyes szolgáltatóknál.

Tuti menü