Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szórakozás - Videó megosztók képes leírás - Szórakozás.tlap.hu
részletek »

Szórakozás - Videó megosztók - Szórakozás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szorakozas.tlap.hu » Szórakozás - Videó megosztók
Keresés
Találatok száma - 11 db
Hot Dog videó

Hot Dog videó

Több ezer videó kategóriákba gyűjtve. Az erotikustól a vicces videókig minden megtalálsz! I. A HotDog egy erős kapcsolatépítő rendszer, kommunikációs központ. Tagjai számára gyors és hatékony kommunikációs eszközöket szolgáltat, ezáltal lehetővé téve kapcsolatok kialakítását más tagokkal. A kapcsolatok, a közös kommunikáció segíti a problémák gyorsabb megoldását, így a HotDog problémamegoldó hely is egyben. Mindemellett igényt teremt és elégít ki: az önkifejezés igényét. A HotDog olyan, amilyenné tagjai formálják, mivel látogatói azt a tartalmat fogyasztják, amit maguk állítanak elő a site szolgáltatásainak segítségével. A site tagjai témaalkotók, trendteremtők és tartalomfogyasztók is egyben. A HotDog küldetése, hogy piacvezető közösségi portál legyen a magyar internet felhasználó fiatalok körében.

Inda videó

Inda videó

Minden, amit a videoplayer elbír. Az Indavideo elődje, a nemzetközi közösségi videómegosztó oldalak példáján lefejlesztett Videobomb 2006. júniusában kezdte meg a működését a hazai piacon elsőként, és vált ezután az Inda portfolio szerves részévé. A videómegosztás Magyarországon is kezd egyre inkább elterjedni, lényege, hogy a felhasználók saját készítésű és/vagy kedvenc videóikat feltöltik az adott honlapra, magyarul megosztják másokkal. A kisfilmek kommentálhatóak és a megadott felhasználási feltételek alapján moderáltak. A speciális tartalmak egyaránt kínálnak hagyományos és egyedi, újszerű hirdetési lehetőségeket. Az Indavideo mintegy 65.000 video fájlt számláló archívummal, több mint 95.000 regisztált felhasználóval és napi átlagban 700.000 kattintással büszkélkedhet.

kacajkodj

kacajkodj

Nyomorúságból, gondból manapság van elég kishazánkban. Lazíts, ha tiszta szívből önfeledten tudsz nevetni, megnyugszol, ha csak elmosolyodsz, a lelkednek teszel jót! Ez a szórakoztató portál azért jött létre, hogy mindezt megtehesd! Mit találsz a portálon? Néha videót, néha képeket, máskor meg szöveget. Egyesektől önfeledten fogsz nevetni, mert viccesek, mások csak a lelkedet gyönyörködtetik meg, mert annyira aranyosak. A lényeg: amikor távozol innen, érezd jobban magad!

Metacafe

Metacafe

One of the world's largest video sites, serving the best videos, funniest movies and clips. Metacafe is a community based video sharing web site, that specializes in short-form original entertainment, where users upload, view and share video clips. The company is headquartered in Palo Alto, California, with offices in Tel Aviv and New York. Metacafe is privately held and its investors include Accel Partners, Benchmark Capital, DAG Ventures and Highland Capital Partners. Metacafe is similar to other video viewing websites such as YouTube or Dailymotion, but with several differences. Core differentiators include duplication elimination, a different type of Adult content filtering, a community member reviewer panel, VideoRank, and Wiki-editing of metadata. Its VideoRank system gauges viewer reactions to videos in order to feature those that prove most popular to its viewers. The site features short-form videos in a variety of categories, including Animation, Comedy, Entertainment, How To, News and Events, People and Stories, Sports, Video Games and others. Original content is uploaded to the site by independent video creators, small to mid-sized production groups, and major media companies.

Online videók

Online videók

Kedves látogató, ha szereti a vicces, kutyás vagy cicás videókat akkor látogasson el erre az oldalra, mert itt nagyon sok szuper videót találhat ezekben a kategóriákban és garantáltan jól fog szórakozni, hiszen itt csak az igazán jó és tényleg érdekes videókat találja majd meg amiket érdemes megnézni. Ha tetszik az oldal és szeretné megmutatni az ön kedvenc videóit a látogatóknak akkor egyszerűen ön is beküldheti a videóit és még csak regisztrálnia sem kell. Az oldalt folyamatosan bővítjük, így mindig fog találni újabbnál újabb videót az oldalon, ezért érdemes mindig visszalátogatni.

Poén és vicces videók

Poén és vicces videók

Naponta frissülő poén videók gyűjteménye, amiket a felhasználók küldenek be. Szóval, ha van neked is egy kedvenced a Youtube videó megosztóról beküldheted ingyenesen és mi megjelenítjük. Minden videóra külön lehet szavazni és értékelni is. Több humor kategória van kialakítva, hogy még könnyebben megtaláld az igazit.

Sí TV

Sí TV

SíTV - Mielőtt bevetnéd magad a hüttébe. A sítv.hu tulajdonosa számára kiemelt fontosságú cél az internetes oldalt látogatók által rendelkezésre bocsátott személyes adatok védelme, a látogatók információs önrendelkezési jogának biztosítása. A sítv.hu tulajdonosa elkötelezi magát a látogatók személyes adatainak oly módon történő kezelése mellett, amely a vonatkozó hatályos jogszabályoknak teljes körűen eleget téve járul hozzá a látogatók biztonságos internetezési lehetőségeinek megteremtéséhez. A sítv.hu tulajdonosa kijelenti, hogy a látogatók személyes adatait bizalmasan, a hatályos jogszabályi előírásokkal összhangban kezeli, gondoskodik azok biztonságáról, megteszi azokat a technikai és szervezési intézkedéseket, amelyek a vonatkozó jogszabályi rendelkezések érvényre juttatásához szükségesek.

Vicces videók - Agyradír

Vicces videók - Agyradír

Egy oldal telis-tele vicces, poénos videókkal, humoros bakikkal, mint például: Magyar jómunkásemberek, Szőke nő autót mos, Kamikaze ugrás, Napi cukiság: cica nyomtatót szerel, Beszélő kutya, Hatásos védelem autótolvajok ellen :), ,Szőke nő részegen a wc-n, Bear Grylls paródia, Fluor Tomi a Jóbarátokban.

Videa

Videa

A videómegosztó portálok olyan közösségi (un. web 2.0-ás) weboldalak, ahol a felhasználók videoklipeket tölthetnek fel, nézhetnek és oszthatnak meg. Az egyik legnépszerűbb ilyen oldal a nemzetközi YouTube. Hazánkban ilyen például az Index részeként a Videobomb, vagy a Magyar Telekom szolgáltatása, a Videa. A videók segítségével bárki megmutathatja kreativitását, humorát, egyéni látásmódját, és megnevettethet, elgondolkoztathat vagy gyönyörködtethet bárkit. A portálokon általában lehetőség nyílik mások videóinak értékelésére, hozzászólások írására, saját képanyagaikhoz pedig a felhasználók címet, leírást és a keresést megkönnyítő címkéket rendelhetnek. Az egymás számára elérhetővé tett tartalmak között a blogokhoz hasonló módon a legkülönfélébb kategóriák, címszavak segítségével megtalálhatjuk a keresett rövidfilmet.

Hirdetés
VideoSmart

VideoSmart

Élethű válaszok - bemutatjuk, hogyan lehet könnyebb az életed! A VideoSmart magyar videós online ötlettár, ahol a látogató a hétköznapok izgalmas kérdéseire a válaszokat a többi felhasználó által feltöltött videókból kapja meg. A www.videosmart.hu egy olyan videómegosztó közösségi oldal, ahol tippeket, trükköket lehet találni. Ez talán a legfontosabb különbség az általános videómegosztó oldalakhoz képest. Bárki, bármit feltölthet, de műve nem jelenik meg azonnal az oldalon, mint mondjuk a YouTube-on. A szerkesztők a lehetőségeknek megfelelően mielőbb megnézik a feltöltött videót, és ha az megfelel minden elvárásnak, publikálják az oldalra.

Youtube

Youtube

A YouTube egy olyan weboldal, ahol a felhasználók videoklipeket tölthetnek fel, nézhetnek és oszthatnak meg. 2005 februárjában alapította három korábbi PayPal-alkalmazott. Jelenleg hatvanhét alkalmazottja van. A YouTube főhadiszállása a kaliforniai San Brunóban található. A YouTube Adobe Flashet használ, hogy megjelenítse a tartalmat, melyek többek közt film- és tévéműsorrészletek, videoklipek és otthoni videófelvételek. A YouTube tiltja a jogvédett felvételek feltöltését, kivéve a szerzői jogok tulajdonosainak, azonban ezt a tiltást nehéz betartani. Plusz, azokat a zenéket, amik bizonytalan forrásból vannak, leszedi a videóról. A Time magazin a YouTube-ot választotta a 2006-os év találmányának. Sikerét főleg annak köszönheti, hogy három forradalom találkozott a megszületésekor: egyrészt a videózás forradalma, amely az olcsó kamerák és videofelvételre alkalmas mobiltelefonok, illetve a videószerkesztő szoftverek eljövetelét hozta, s ezzel lehetővé tette a mindennapok megörökítését a tömegek számára; másrészt a Web 2.0-s forradalom, amelynek alapján ez a site is működik; harmadrészt pedig a kulturális forradalom, amely a hagyományos médiával szembeni türelmetlenséget hozta el. Vége van a felülről lefelé szerveződő kultúrának, amelyben beszélő fejek kanállal töltik a passzív nézőkbe a világ történéseit leíró elméleteket.

Tuti menü